Свето Кръщение – Теодор и Божидара – ресторант

loader-wait-image

Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия)  Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия)    Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия)Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия) Заснемане на Свето Кръщение на Теодор и Божидара от фотографа Добри Добрев фотография - фото Велико Търново (портфолио, галерия)

Заснемането на тържеството в ресторант „Плевенчето“, гр. Горна Оряховица е едно изключително и вълнуващо допълнение към празничното събитие – Свето Кръщение. В магическата атмосфера, създадена от ярките цветове на осветлението – синьо и червено, всяка детайлна снимка става истинско произведение на изкуството.

Освен позираните снимки за спомен на малки и по-големи групи от празнуващите камерата засича мигове на забавление и усмивки в непринудени пози.Тези уловени вълнуващи моменти са пълни с емоции и радост.

Снимките с тортата са неизменна част от такова тържество. Също така, важна част от заснемането са и снимките на деца, които се радват на тържеството. Техните непосредствени и невинни изрази се фиксират във времето и създават вълнуващи спомени.

Малките групи от хора се превръщат в малки интимни моменти, но истинското вълнение настъпва, когато всички гости се събират за обща снимка. Фотографът дава указания за пози и усмивки, като успява да заснеме уникалната атмосфера на това тържество. На тази фотография се съчетават всички емоции, празничността и традицията, които се усещат през цялото време на събитието. Това е моментът, в който се съчетават красивите снимки, емоциите и спомените, които ще бъдат запазени за цял живот. Такава фотосесия предлага възможността да се запечата специалният миг, когато традицията и празничността се събират на едно място и стават част от вечността.

Заснемането на тържеството със студийно осветление създава красиви снимки, които запечатват специалните моменти и забавлението на гостите. Всяка снимка пренася зрителя в момента на събитието, като му дава възможност да възпита емоциите и настроението, които присъстват във въздуха. Студийното осветление създава изискана и блестяща обстановка, което добавя допълнителен чар към всяка снимка. Яркото синьо осветление придава усещане за магия и изтънченост, докато червеното осветление създава топлина и страст. В комбинация с нежния блясък на светлината, всяка снимка се превръща в картина, която привлича окото и предизвиква възхищение.